Painthorses & Quarter horses – Cool Running Paints

Bob’s Custom Saddles

Bob’s Custom Saddles worden vervaardigd met de hoogst kwalitatieve materialen die beschikbaar zijn. De Western zadels van Bob garanderen u een top zadellijn, dat de komende jaren meegaat. Bob’s Custom Saddles zijn gemaakt van schoon, glad, soepel en stevig Hermann Oak leer. Bovendien zijn deze exclusieve Western zadels met de hand gemaakt, met de hand gestempeld en afgewerkt met echt schapenwol. Elk zadel wordt persoonlijk door Bob gecontroleerd om u te verzekeren van een hoogwaardig kwalitatief product, zoals u dat gewend bent van Bob’s Custom Saddles. Cool Running Paints biedt een ruime collectie exclusieve Western zadels aan. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk de webshop en laat u verrassen door ons aanbod.

Bekijk de webshop

Dressuuronderdeel reining

Reining is het dressuuronderdeel van western rijden. De ruiters rijden bij reining een proef in galop. Het is de bedoeling om het paard met bijna onzichtbare hulpen van de benen en teugels te leiden. Tijdens deze proef worden verschillende oefeningen verwerkt, zoals spins, cirkels, wissels en sliding stops. Alle oefeningen worden met de teugels in één hand gereden. Ruiter en paard worden beoordeeld op vloeibare uitvoering van de elementen alsmede op snelheid en spektakel. Een reining zadel loopt van voren licht op, en heeft een hogere Cantle, zodat de ruiter voldoende steun heeft. Wilt u graag western leren rijden of bent u op zoek exclusieve western zadels van diverse topmerken als Bob’s Custom Saddles of USA Saddlesmith? Neem contact met ons op over de mogelijkheden of laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod western paardenspullen.

Ja, ik wil Bob’s Custom Saddles kopen

In onze webshop vindt u een groot assortiment western artikelen voor ruiter en paard, maar ook voor verzorgingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen merken als Prof Choice, USA, Saddlesmith, Bob’s Custom Saddles, Absorbine en nog veel meer toonaangevende merken. Wij leveren door heel Europa en bovendien kunt u veilig online betalen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod in de webshop en bestel direct!