Quarterhorse

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

meer van cool running paints

Quarterhorse
Bent u op zoek naar een Quarterhorse? Cool Running Paints verkoopt Painthorses als de Quarterhorse van het type Reininghorse. Voor een Quarterhorse bent u dan ook bij Cool Running Paints aan het juiste adres!

De Quarter horse of American Quarter horse is één van de oudste en populairste Amerikaanse paardenrassen. Het ras komt oorspronkelijk uit het noordoosten van de Verenigde Staten en is een kruising van Arabische en Engelse volbloeden. De Quarterhorse is van nature zeer intelligent, betrouwbaar en rustig in de omgang. Ze zijn dan ook uitermate geschikt om western te rijden.

Quarterhorse van Cool Running Paints

De American Quarter horse is zowel bekend als racepaard als voor zijn prestaties in de rodeo, paardenshows en als ranchpaard. De Quarter horse is klein, met een stokmaat tussen 1,45 en 1,60 m. Hij heeft een breed voorhoofd, een brede kaak en expressieve ogen.

Cool Running Paints fokt de American Quarterhorse en Paint horses in verschillende types:

  • Stock Horse type
  • Pleasure type
  • Halter type
  • Racing en Hunter type

Elk van deze types heeft zijn eigen kenmerken. Benieuwd naar een Quarterhorse die bij u past?

Vragen Quarterhorse

Heeft u nog vragen over onze painthorses, bijvoorbeeld de Quarterhorse of Reininghorse? Wij staan u graag uitgebreid te woord. Op al uw vragen zullen wij antwoord kunnen geven. U kunt vrijblijvend contact opnemen met telefoonnummer 06 218 165 60.

Klanten vonden ons via Quarterhorse, Western paarden te koop, Western pads, Westernles, Westernzadel kopen, American Quarter Horse, Painthorses, Western paardenspullen.

meer van cool running paints

Bekijk onze

Stel je vragen direct