Paardencoaching

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

meer van cool running paints

Paardencoaching

Bij Cool Running Paints op Texel kunt u nu ook terecht voor paardencoaching. Ons jonge en passievolle bedrijf richt zich op het fokken, trainen en verkopen van American Paint- en Quarterhorses. Westernliefhebbers kunnen met of zonder paard bij ons terecht, bijvoorbeeld voor western rijden leren. Wij organiseren demonstraties, clinics, lessen en buitenritten. En nu kunt u dus ook bij ons terecht voor paardencoaching. Een bijzondere vorm van coaching omdat het paard ingezet wordt als coach. Vanwege de natuurlijke sensitiviteit en intelligentie van de dieren is paardencoaching zeer effectief en doeltreffend.

Het daadwerkelijk contact maken met een paard is een bijzondere ervaring. Paardencoaching is zowel individueel als in groepsverband mogelijk. Laat u informeren over de mogelijkheden! Neem contact met ons op door te bellen met 06-21816560 of vul het contactformulier in.

Wat is paardencoaching precies?

Paarden zijn zeer sensitieve dieren en voelen de gemoedstoestand van mensen feilloos aan. Bij paardencoaching staat het spiegelen van gedrag en emoties centraal. Het paard spiegelt de persoon die bij ze in de bak of in de weide staat. Geheel zonder oordeel krijgt u inzicht in uw stemming en emoties, uw kwaliteiten en valkuilen. Een zeer positieve confrontatie! Bij paardencoaching draait het allemaal om vertrouwen en non-verbale communicatie. Door middel van de spiegeling van het paard krijgt u meer zelfinzicht. U krijgt handvatten aangereikt voor persoonlijke ontwikkeling.

Paardencoaching kunt u bijvoorbeeld inzetten als:

  • u uw communicatieve vaardigheden wilt verbeteren
  • u als team optimaal wilt functioneren en het beste uit de teamleden wilt krijgen
  • u zelfvertrouwen en assertiviteit wilt ontwikkelen
  • u meer en beter wilt leren vertrouwen op uw intuïtie
  • u benieuwd bent naar uw leiderschap en hierin wilt ontwikkelen

Paardencoaching is ook zeer geschikt voor kinderen. Net als kinderen zijn paarden namelijk ontzettend puur. Kinderen leren door paardencoaching hun eigen grenzen te kennen en aan te geven, samen te werken en assertiviteit te ontwikkelen.

Deskundige paardencoach

Bij Cool Running Paints bent u verzekerd van deskundige begeleiding van een ervaren paardencoach. Wij zijn zowel bekwaam in de omgang met paarden als met mensen. En juist hier een waardevolle en leerzame connectie te maken. Bent u benieuwd wat wij als paardencoach voor u persoonlijk of voor een team of groep kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen met 06-21816560 of u laat een bericht achter in ons online contactformulier. Onze paardencoach neemt dan contact met u op en vertelt u graag meer over paardencoaching.

Informatie opvragen

Klanten vonden ons via Quarterhorse, Western paarden te koop, Western pads, Westernles, Westernzadel kopen, American Quarter Horse, Painthorses, Western paardenspullen, Western hoofdstel, Peesbeschermers paard.

meer van cool running paints

Bekijk onze

Stel je vragen direct