Western hoofdstel

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

meer van cool running paints

Western hoofdstel

Bent u op zoek naar een fraai en kwalitatief western hoofdstel? Cool Running Paints heeft een uitgebreid aanbod western hoofdstellen in de webshop met ruitersportartikelen. U kunt bij ons terecht voor diverse western paardenspullen. Bent u op zoek naar western pads of een western hoofdstel? Of wilt u een westernzadel kopen? Het assortiment is zo uitgebreid dat u gegarandeerd zult slagen. In onze webshop kunt u al uw toebehoren direct bestellen. Het assortiment bestaat uit kleding, hoofdstellen, verzorgingsproducten en zadels van o.a. de volgende merken: Prof Choice, USA Saddlesmith, Bob’s Custom Saddles, Pro Rider, EE Tack, Absorbine en Cowboy Magic. Wij leveren uw nieuwe western hoofstel of andere paardenaccessoires door heel Europa. Voor ieder budget en ook voor specifieke wensen hebben wij vast een geschikt western hoofdstel te koop. Neem direct een kijkje in de webshop!

Verschillende soorten hoofdstellen

In onze webshop kunt u verschillende soorten hoofdstellen kopen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een western hoofdstel. Wij verkopen ook show hoofdstellen, trainingshoofdstellen, two ear hoofdstellen en one ear hoofdstellen. Het western hoofdstel wijkt af van de traditionele Engelse modellen. Het voornaamste verschil is dat je met een western hoofdstel geen neusriem gebruikt. Dit kan wel, maar het is bij western rijden niet gebruikelijk. Dit vraagt vanzelfsprekend om een andere aanpak en opbouw van het paardrijden. Wilt u western rijden leren? Dan bent u bij Cool Running Paints ook aan het goede adres. Wij organiseren demonstraties, paardencoaching, clinics, lessen en buitenritten. Wij zijn gevestigd op Texel en richten ons met name op het fokken en trainen van western paarden. Wij hebben ook western paarden te koop!

Meer informatie western hoofdstel kopen

Heeft u nog vragen over een western hoofdstel kopen? Onze medewerkers vertellen u graag over de western hoofdstellen in ons assortiment. Zij kunnen u persoonlijk advies geven en alles vertellen over de verschillende merken en soorten western hoofdstellen die u kunt kopen. Neem telefonisch contact op door te bellen met 06-21816560 of vul het contactformulier in. Een western hoofdstel kopen doet u met gemak en met vertrouwen in de webshop van Cool Running Paints!

Klanten vonden ons via Quarterhorse, Western paarden te koop, Western pads, Westernles, Westernzadel kopen, American Quarter Horse, Painthorses, Western paardenspullen, Peesbeschermers paard, Paardencoaching.

meer van cool running paints

Bekijk onze

Stel je vragen direct