Westernles

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

meer van cool running paints

Westernles

U wilt graag westernles krijgen om zo de techniek van het paardrijden onder de knie te krijgen? Dat kan! Bij Cool Running Paints is het mogelijk om zowel met uw eigen paard, als met een paard van ons speciale westernles te volgen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Westernles bij Cool Running Paints

Bij Cool Running Paints worden er dagelijks op afspraak westernlessen gegeven in privé- of groepsverband met uw eigen paard of met een van onze Paints en Quarters. De lessen worden verzorgd door Theo den IJzerman. Hij heeft veel ervaring in westernrijden en kan u voorzien van een zeer leerzame westernles. Ook voor de kleine kinderen is lessen Western rijden mogelijk:  voor kinderen tot 12 jaar zijn er pony lessen met Shetlanders en Welsh pony’s.

Ook grondwerk en horsemanship lessen zijn mogelijk. Deze zorgen voor een veilige omgang met paard of pony. Regelmatig worden er lessen verzorgd door vooraanstaande professionele ruiters. Daarnaast zijn er regelmatig diverse clinics. Kortom: voor brede westernles moet u bij Cool Running Paints zijn.

Vragen over westernles?

Heeft u nog vragen over de westernles van Cool Running Paints? Onze medewerkers geven u graag antwoord op al uw vragen. Mocht u meer informatie willen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 06 21 81 65 60. Voor lessen Western rijden moet u bij Cool Running Paints zijn!

meer van cool running paints

Bekijk onze

Stel je vragen direct