Peesbeschermers paard

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

meer van cool running paints

Peesbeschermers paard
Bent u op zoek naar kwalitatieve en fraaie peesbeschermers paard? In de webshop van Cool Running Paints vindt u een uitgebreid assortiment peesbeschermers en andere soorten beenbescherming voor uw paard. Het woord peesbeschermers zegt het al. De pezen van een paard zijn erg kwetsbaar en kunnen makkelijk blesseren tijdens het rijden en het springen. Peesbeschermers paard beschermen de pezen. Het aantikken van de voorbenen door de achterhoeven wordt hiermee voorkomen.

Een peesbeschermer dient voor bescherming en moet je paard uiteraard niet belemmeren in de bewegingen. Het type peesbeschermer dat u kiest voor uw paard luistert nauw. Laat de experts van Cool Running Paints u helpen met het maken van de juiste keuze. Bekijk eerst het uitgebreide assortiment peesbeschermers paard voor een indruk van de mogelijkheden. Advies nodig? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen met 06-21816560 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Een uitgebreid assortiment peesbeschermers

In ons aanbod vindt u peesbeschermers voor uw paard die zowel functioneel als trendy zijn. We verkopen verschillende soorten peesbeschermers van diverse gerenommeerde merken zoals Prof Choice en Davis. Bijvoorbeeld de Prof Choice VenTECH Elite Splint Boots of de Davis Splint Boot Artisan Design. Welke type en soort beenbeschermer u kiest hangt af van het doel. Wilt u een peesbeschermer voor uw paard voor in de paddock of de weidegang? Of wilt u peesbeschermers gebruiken voor lange buitenritten? Ook het soort materiaal dat u kiest is van belang. Sommige peesbeschermers hebben geen goede ademende voering en kunt u niet te lang om de benen van uw paard laten zitten. Zorg dat u de juiste keuze maakt en laat ons u helpen! Neem gerust contact met ons op.

Witte peesbeschermers

Bent u specifiek op zoek naar witte peesbeschermers of beenbeschermers? Dan is het product Prof Choice VenTECH Elite ValuePack misschien iets voor u. Ook de PT Splint Boot is verkrijgbaar als witte variant. In onze webshop vindt u verschillende witte peesbeschermers, maar natuurlijk ook peesbeschermers voor uw paard in diverse andere kleuren en prints. Al onze producten kunt u gemakkelijk online bestellen. Wij leveren alle producten door heel Europa en garanderen een veilige online betaalomgeving. Bekijk direct het assortiment peesbeschermers voor uw paard!

Assortiment peesbeschermers

Klanten vonden ons via Quarterhorse, Western paarden te koop, Western pads, Westernles, Westernzadel kopen, American Quarter Horse, Painthorses, Western paardenspullen, Western hoofdstel, Paardencoaching.

meer van cool running paints

Bekijk onze

Stel je vragen direct