American Quarter horse

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

meer van cool running paints

American Quarter horse

De American Quarter horse is een oud Amerikaans paardenras. Ze komen uit de Verenigde Staten en zijn een kruising van Arabische en Engelse volbloeden. De American Quarter horse is een intelligent paard, dat zeer betrouwbaar en rustig in de omgang is. Dit type paard is ontzettend geschikt om western mee te rijden. Ze blinken namelijk uit op de korte afstanden. De American Quarter horse is goed in te zetten als racepaard, rodeo, paardenshows en als ranchpaard. Hun stokmaat ligt tussen de 1,45 en 1,60 meter. Ze zijn te herkennen aan hen brede voorhoofd, brede kaak en expressieve ogen. Het lichaam van de American Quarter horse is uitstekend gebouwd. Ze hebben een brede borstkast en een ronde achterhand met sterke spronggewrichten.

De American Quarter horse wordt in velerlei types gefokt. De types zijn als volgt:

 Stock Horse type
 Pleasure type
 Halter type
 Racing en Hunter type

Quarter horse te koop

Cool Running Paints is dé specialist in het fokken, trainen en verkopen van Quarter horses. Wanneer u op zoek bent naar een Quarter horse bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Door onze ervaring en uitmuntende kennis weten we precies welk paard geschikt is voor de ruiter. We hebben continu een Quarter horse te koop. We hebben jonge Quarter horses te koop, maar ook beleerde en getrainde paarden. Over het algemeen hebben we Quarter horses te koop uit onze eigen fokkerij, die geschikt zijn voor verschillende wedstrijd disciplines en als recreatie. Doordat we onze paarden zelf fokken weten we precies welke lijn erachter zit en hoe de paarden in hun karakter zijn en wat voor prestaties zij hebben geleverd. Hierdoor kunnen we u uitgebreid informeren over de kwaliteiten van de Quarter horse en weten precies wat we verkopen. Aan de hand daarvan zoeken we samen met u naar een paard dat bij u past en aan al uw wensen voldoet.

Wilt u graag meer informatie over de Quarter horses die wij te koop aanbieden? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord en geven graag informatie over onze prachtige Quarter horses.

Klanten vonden ons via: QuarterhorseWestern paarden te koopWestern padsWesternlesWesternzadel kopenPainthorsesWestern paardenspullen.

meer van cool running paints

Bekijk onze

Stel je vragen direct