Painthorses

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

meer van cool running paints

Painthorses
Painthorses hebben de kenmerken van een Western Stock Horse en dit is gecombineerd met een gevlekt patroon van witte en donkere vachtkleuren. De meest voorkomende Painthorses zijn paarden met witte vlekken, gecombineerd met zwart, bruin, kastanjevos of vos. De vlekken kunnen in elke vorm en praktisch overal op het lichaam voorkomen. Aan de hand van hun vacht worden de Painthorses gegroepeerd in vier groepen. Deze zijn als volgt:

Tobiano
Overo
Tovero
Solid

De Painthorses zijn enorm vriendelijk en betrouwbaar. Het is een ras dat graag voor mensen werkt en zich snel aanpast aan het werk. Wanneer er op de juiste vriendelijke manier met deze Painthorses wordt gewerkt kan iedereen met ze overweg.

Paint horse fokkerij

De Painthorses zijn momenteel één van de snelst groeiende stamboeken in Noord-Amerika. De Painthorses worden in alle takken van de westernsport gebruikt. Ze beschikken over rustige gangen en een ongekend acceleratievermogen. De Painthorses hebben een stokmaat tussen de 1.42 en 1.72 meter. Het karakter van dit type paard is gelijk aan andere Quarter Horses. Ze zijn intelligent en hebben voortreffelijk temperament. Wij fokken deze prachtige paarden. Dit doen we met de paarden die wij zelf in bezit hebben. Hierdoor kunnen we prachtige Painthorses fokken en weten we precies wat de kwaliteiten van deze paarden zijn. We doen ook aan verkoop van deze bloedmooie paarden. Als Paint horse fokkerij zorgen we voor kwalitatief goede paarden voor de sport en bieden de nieuwe eigenaren hierdoor de beste toppers.

Wilt u graag meer informatie over onze Paint horse fokkerij? Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om bij onze Painthorses te komen kijken? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Klanten vonden ons via: Quarterhorse, Western paarden te koop, Western pads, Westernles, Westernzadel kopen, American Quarter Horse, Western paardenspullen.

meer van cool running paints

Bekijk onze

Stel je vragen direct