Painthorses & Quarter horses – Cool Running Paints

Western manege

Cool Running Paints heeft een prachtige western manage waar het welzijn van onze paarden voorop staat. Wij zijn een jong en actief bedrijf dat zich richt op het fokken, trainen en verkopen van American Paint- en Quarterhorses. We stellen onze western manege open voor westernliefhebbers die graag western rijden. Bij Cool Running Paints kunt u met of zonder paard terecht. Wij organiseren geregeld ontzettend leerzame en gezellige demonstraties, lessen en buitenritten. Met gediplomeerde instructeurs staan we klaar op onze western manege om kinderen en volwassen goede western lessen te geven. U leert op de juiste manier western rijden en we breiden hierin steeds uit. Geheel naar uw niveau gaan we met u aan de slag en zorgen we ervoor dat u naar een hoger niveau wordt gebracht. Keer op keer leert u nieuwe technieken. Benieuwd naar een proefles? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Western manege Cool Running Paints

Buiten de gezellige evenementen om, kunt u bij ons ook terecht voor het zadelmak maken, trainen of omscholen van uw paard. Met een team van enthousiaste en talentvolle ruiters staan wij voor u klaar. We gaan op een liefdevolle manier met uw paard aan de slag en zullen uw paard op de juiste manier trainen. Bent u op zoek naar een geschikt western paard? Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een talentvol western paard. Zelf bieden we op onze western manege ook verschillende western paarden voor de verkoop aan. Zit het paard van uw dromen er niet tussen? Dan gaan wij voor u op zoek!

Kom langs op onze western manege!

Wij helpen u graag op onze western manege met het trainen, kopen en leren rijden van western. Heeft u nog vragen over onze western manege? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen. U kunt ons bereiken via: (0031) 06 – 21 81 65 60 of coolrunningpaints@hotmail.com.